Storitev nadgradnje Samyang E-mount objektivov


Samyang

Nudimo storitev nadgradnje in konfiguracije Samyang objektivov s Sony E-mount bajonetom. Potrebujete zgolj objektiv – strojno in programsko opremo, potrebno za nadgradnjo, priskrbimo mi.

Zakaj nadgraditi objektiv?

Objektiv za delovanje, podobno kot vaša kamera, uporablja t.i. firmware (strojno programsko opremo). Proizvajalec je v spomin vašega objektiva naložil programsko opremo, ki je bila na voljo v času proizvodnje. Za izboljšanje delovanja ali odpravo pomanjkljivosti v delovanju pa proizvajalci pogosto javno objavijo popravke programske opreme, katere pa lahko uporabniki, v kolikor želijo ali to potebujejo, na objektiv naložijo sami. Nove različice programske opreme odpravljajo napake v delovanju sistema ostrenja (natančnost, hitrost) in povezljivosti s fotoaparatom, zato se fotografi, ki želijo iz svoje opreme iztisniti kar največ, pogosto odločijo za nadgradnjo.

Zakaj bi plačeval za storitev, če lahko kupim USB postajo in nadgradim sam?

Za nadgradnjo objektiva potrebujete računalnik, programsko opremo in USB postajo, s katero objektiv priključite na računalnik. Proizvajalci objektivov pa programsko opremo posodobijo tako redko, da se nakup USB postaje, v primerjavi s plačilom storitve nadgradnje, cenovno ne izplača.

Kakšna je cena za storitev?

Cena storitve nadgradnje enega Samyang E-mount objektiva je 10 EUR.
V primeru nadgradnje več kot dveh (2) objektivov hkrati vam priznamo popust v višini 10%.

Kontakt

Za več informacij nam pišite na elektronski naslov [email protected].